Termeni și condiții

1.    ACCEPTAREA TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Vă mulțumim că ați ales să utilizați website-ul de donații Progres prin Educație (în continuare "Site-ul nostru"). Prin utilizarea Site-ului nostru, sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții și cu Politica noastră de Confidențialitate, precum și cu orice alte termeni, reguli sau politici care pot fi publicate pe Site-ul nostru de-a lungul timpului. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați Site-ul nostru.

2.    DONAȚII ȘI PLĂȚI

Prin utilizarea Site-ului nostru, sunteți de acord să plătiți suma specificată pentru orice donație pe care o faceți, și vă asumați responsabilitatea pentru orice informație de plată pe care o furnizați. Toate plățile trebuie să fie făcute în moneda specificată pe Site-ul nostru și trebuie să respecte toate legile și regulamentele aplicabile.

3.    POLITICA DE RETURNARE ȘI ANULARE

Donațiile către Fundația Progres prin Educație sunt nerambursabile. În cazul în care doriți să anulați sau să modificați o donație, vă rugăm să ne contactați în cel mai scurt timp posibil. Rezervăm dreptul de a refuza sau de a anula orice donație în orice moment și din orice motiv.

4.    DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate drepturile de proprietate intelectuală legate de Site-ul nostru, inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de autor, mărcile comerciale și brevetele, sunt deținute de Fundația Progres prin Educație sau de furnizorii noștri terți. Nici un material de pe Site-ul nostru nu poate fi reprodus, distribuit, modificat sau transmis fără permisiunea scrisă prealabilă a proprietarului drepturilor de autor.

5.    LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

Fundația Progres prin Educație nu va fi responsabilă pentru nicio pierdere sau daună cauzată de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Site-ul nostru, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni în conținutul Site-ului nostru. Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web deținute și operate de terți. Fundația Progres prin Educație nu este responsabilă pentru conținutul sau acuratețea informațiilor de pe aceste site-uri terțe.

 

În nicio situație Fundația Progres prin Educație nu va fi răspunzătoare pentru daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive sau de altă natură, inclusiv, fără a se limita la, pierderi de profit, venituri, economii anticipate, date, beneficii economice sau costuri de achiziție de produse sau servicii, chiar dacă am fost informați în prealabil de posibilitatea apariției acestor daune. În cazul în care legislația în vigoare nu permite excluderea anumitor garanții sau limitarea responsabilității pentru daune accidentale sau indirecte, în acele cazuri, responsabilitatea Fundației Progres prin Educație va fi limitată la maximul permis de lege.

6.     MODIFICAREA TERMENILOR ȘI CONDIILOR

Fundația Progres prin Educație își rezervă dreptul de a modifică în orice moment aceste Termeni și condiții, fără notificare prealabilă a utilizatorilor. Orice astfel de modificare va fi publicată pe site și va intră în vigoare imediat. Utilizarea continuă a site-ului după astfel de modificări reprezintă acceptul dvs. față de aceste modificări.

7.     DISPOZIȚII GENERALE

Această Politică de confidențialitate și Termenii și condițiile de utilizare reprezintă înțelegera integrală dintre dvs. și Fundația Progres prin Educație cu privire la utilizarea site-ului și serviciilor sale și înlocuiește orice înțelegere anterioară sau contemporană, scrisă sau verbală, cu privire la această problema.

În cazul în care oricare dintre prevederile acestei Politici de confidențialitate sau a Termenilor și condițiilor de utilizare sunt considerate nevalide, ilegale sau inaplicabile în orice măsură, această nu va afecta sau diminua valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalte prevederi.

8.     LEGISLAȚIA APLICABILĂ

Această Politică de confidențialitate și Termenii și condițiile de utilizare sunt guvernate de și interpretate în conformitate cu legile în vigoare în România. Orice dispută care rezultă din sau este legată de această Politică de confidențialitate sau de Termenii și condițiile de utilizare va fi supusă exclusiv jurisdicției instanței de judecată competențe din România.

9.     DISPOZIȚII FINALE

În cazul în care oricare dintre prevederile acestor Termeni și condiții este considerată nevalide, ilegală sau inaplicabilă în orice măsură, această nu va afecta sau diminua valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalte prevederi.

 

Orice notificare sau cerere de comunicare adresată Fundației Progres prin Educație trebuie transmisă prin e-mail la adresa contact@progresprineducatie.ro sau prin poștă la adresa Fundația Progres prin Educație, str. Ion Ionescu de la Brad nr. 7, sector 1, București.

 

Aceste Termeni și condiții reprezintă înțelegera integrală dintre dvs. și Fundația Progres prin Educație cu privire la utilizarea site-ului și serviciilor sale și înlocuiește orice înțelegere anterioară sau contemporană, scrisă sau verbală, cu privire la această problema.

 

Aceste Termeni și condiții sunt guvernate de și interpretate în conformitate cu legile în vigoare în România. Orice dispută care rezultă din sau este legată de aceste Termeni și condiții va fi supusă exclusiv jurisdicției instanței de judecată competențe din România.

 

Ultima actualizare: 21 apr 2023